Tuesday, June 27, 2006

Prikjes

Gisteren mochten we weer naar het cb. We zijn weer apk goed gekeurd. 78 cm bij 11,2 kg is precies gemiddeld volgens de curve. Ontwikkeling is ook prima. Blokjes gingen moeiteloos in en uit het doosje. Ogentest was ook goed. Beetje vreemd dat er een rood soldaatje(?) op het lichtje zat geplakt. Zou de landmacht proberen om kindjes van 14 maanden te recruteren?
En toen kreeg hij twee prikken. Bof, Mazelen en Rode hond in zijn arm en Meningokokken in zijn been. Kind in de houdgreep. Ik dacht nog: kan dat niet anders.. een beetje vriendelijker ofzo? Later begreep ik waarom. Meneer was het er niet mee eens. Woest was ie. En ik had 'm nog zo gewaarschuwd. Gelukkig was hij ook snel weer gekalmeerd. Veel last heeft hij er verder niet van, maar dat kan nog komen tot 6 dagen na de prik.
Hij was vandaag na het kinderdagverblijf erg moe. Te moe om nog 3 kwartier te wachten tot het eten uit de oven kwam. Hij was zeker met zn hoofd in zijn bord in slaap gevallen. Dus hebben we hem na een papfles direct in bedje gestopt. Hoop maar dat hij morgen niet om 5 uur al wakker is..
De volgende keer dat we naar het cb mogen is pas over half jaar. Ik hoefde niet eens meer een afspraak te maken, want we worden opgeroepen. Is hij dan al zo groot? Bevoeven we geen controle meer? Moeten we dan nu maar aanmodderen? Is het zo snel gegaan? Raar idee.

No comments:

Post a Comment