Wednesday, June 28, 2006

Fatboy

Bij onze super coole nieuwe lcd-tv van Samsung kregen we een fatboy cadeau. Geniaal apparaat, helemaal voor kinderen. Ze kunnen er lekker in en op spelen. Voor volwassenen is het natuurlijk net zo leuk. Het is de ouderwetse zitzak, maar dan in een nieuw -en tamelijk robuust- jasje.
Gisteren arriveerde het knaloranje apparaat. Reusachtig is ie. Heb ook geen idee waar ik m moet laten. Hij is zo groot dat je er met zn tweeen op kunt zitten zoals in een 'love-seat'. Handig voor verjaardagen, maar op de gewone doordeweekse dag hebben we echt genoeg aan onze bank met stoelen. Maar voor je kind heb je het over he.. daar doe je alles voor. Als hij het maar leuk vindt.
En dat vind ie dus niet.. Doodsbenauwd is ie voor het oranje monster in verschillende gedaanten. Logisch ook, want het apparaat is zeker 5 keer zo groot als hijzelf. Dus daar zitten we dan met een reusachtige fatboy en een kind dat begint te grienen als hij te dicht in de buurt komt.
Misschien dat hij het wel leuk vindt als hij wat groter en beter uitgerust is.

Update: De fatboy is bij nader inzien toch wel leuk. Je kunt m gebruiken als glijbaan, of er gewoon overheen flopsen. Het is helemaal geweldig als mama je erin gooit. Gieren van het lachen!

No comments:

Post a Comment