Monday, November 12, 2007

Stappen!

Het was zo lang geleden dat ik bang was dat ik het dansen zou zijn verleerd. Vrijdagavond was het moment om dat te ontdekken. We zouden naar het concert van Underworld gaan, maar dat was afgelast ivm een longontsteking van een van de bandleden.
Maar er was al afgesproken dat Pluk ging logeren bij Opa Bert en Oma Steffie. En omdat alle partijen wel zin hadden in een logeerpartijtje ging dit dus gewoon door.
Om de tijd te doden besloten we om er een feestje van te maken. Vriend G ging ook mee. Eerst lekker kinderonverantwoord eten (kaasfondue in dit geval) en dan met de taxi naar club Panama. Daar was een feestje met de naam 'Soulheaven'. En dat was het. Een heerlijke mix van uptempo beats gemixed met echte jaren 60 soul. Helemaal nu, maar ook verschrikkelijk dansbaar. Het ging als vanzelf. Dit keer had geen van ons problemen om na 11 uur nog de ogen open te houden. We hebben heerlijk gedanst tot in de kleine uurtjes. Wat een ongekende luxe!

Pluk had het ook heerlijk gehad. Totaal verwend door opa en oma. Die niet eens erg hadden hoeven afzien, want meneer had zich prima vermaakt tot half negen in zijn eigen bedje. Mazzelaars!
Hieronder een kleine sfeerimpressie:

No comments:

Post a Comment