Friday, November 02, 2007

Ouderavond

Van de week was er een ouderavond op de Toverlantaarn. Dankzij onze enthousiaste oppas OpaT was het mogelijk om er samen naar toe te gaan. En dan is het net een uitje.

Eerst een voorstelrondje van alle ouders, toen een praatje van de leidsters en tot slot een film van de activiteiten die de kinderen zoal overdag doen.
Erg leuk om eens te zien hoe Pluk het doet als we er niet bij zijn. Onze kleine branieschopper blijkt eigenlijk een heel lief en rustig ventje te zijn. Geen lawaai en machogedrag, maar gewoon lief en zachtaardig. Bezorgd als er een kindje gevallen was en hulpvaardig bij het troosten.

Bij de activiteit koken mochten alle kinderen meehelpen met snijden. Worstjes, champgnons en andere makkelijk te snijden ingredienten voor de pastasaus. De worstjes verdwenen natuurlijk wel voor het grootste deel in zijn mond. Zonder nukken ging vervolgens de maaltijd erin en daarna zelfs nog boterhammen. "Mag ik nog een boteham" klonk er dwars door de film heen.

Viel me reuze mee. Mijn kleine branieschopper is eigenlijk een heel snoezig mannetje.. leuk zeg!

1 comment:

  1. Anonymous2:14 PM

    Leuk is dat om te horen dat je kind eigenlijk een engeltje is. Maar zo gaat het altijd kinderen die op school de boel afbreken zijn thuis schatjes en anders om.
    Maar voor oma's zijn het altijd engeltjes.
    Groetjes Oma Steffie

    ReplyDelete