Friday, July 07, 2006

Een gemiddelde dag in huize de Zoete Inval

Gijs en Max kwamen rond 14.00 uur. Max ging even met me mee naar het winkelcentrum voor lunchboodschappen. Toen Max en ik terug waren, kwamen Rolands ouders net binnen. Tristan was ook net wakker. De tafel dekken voor de lunch en met de kids aan tafel. Toen arriveerden Dorien en Julia. Een stoel werd bij geschoven.
Na de lunch werd er gespeeld door de kids en Dorien bakte een appeltaart. Tegen half vijf kwam Mette binnen voor de fysiotherapie van Roland (handig een fysio als zus) en natuurlijk een glaasje rose. We besloten chinees te halen en vroeg te eten want Tristan en Max werden behoorlijk moe. Niet veel later kwam papa om bij Mette te eten. Uiteraard was de chinees te veel dus ze aten een hapje mee. Mama belde nog vanuit Frankrijk en was er zo telefonisch even bij.
Max viel tijdens het eten in slaap en Roland bracht ze snel naar huis. Tijdens het bed en bad ritueel van Pluks belde Sander dat hij ook nog even langs kwam om Julia en Dorien naar huis te brengen. Na de koffie en vers gebakken appeltaart in de tuin wilde Julia graag naar bed en moesten papa en Mette naar een vergadering. De rust keerde terug in huis.

En zo gaat het bijna elke vrijdag.. geniaal! Heel gezellig, bijna een ongepland feestje. Ben blij dat ik nog niet totaal sociaal afgestompt ben, maar J* wat zit ik uitgeteld op de bank nu...

No comments:

Post a Comment