Saturday, December 31, 2005

Gaaaaap!!!

Na de griep is meneer niet meer echt lekker gaan slapen. Vermoedelijk ook omdat het te koud is op zijn kamer. Al een week ben ik dag en nacht met hem in de weer. Slapen, langer dan 1,5 uur gaat alleen bij papa en mama in het grote bed. En dat is natuurlijk niet de bedoeling! Pas net her-ontdekten we het nut van het electrische kacheltje: vanmorgen 1,5 uur in heerlijke rust sliep hij alleen in zijn bed. Wat een genot!

Wat wel lekker gaat is eten: met de kerstdiners ontdekte hij dat ' gezellig tafelen' ook echt gezellig is. Hele borden courchette, aardappelen, pasta, paprika etc. gaan naar binnen. Oma en overgroot oma waren met stomheid geslagen (en wij ook, trouwens..) Wat is het leuk als hij het doorkrijgt en meer naar binnen werkt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Penne (pasta) en courchette doen het buitegewoon goed. Ook favoriet is lekker bruinbrood met veel yogurt. Geeft wel wat bende (zie foto), maar kreunend van genot gaan 1 tot 2 boterhammen naar binnen.

Nu is het afwachten wat hij vanavond doet: doorslapen of meefeesten met oud en nieuw. Op kerstavond bleek dat hij vuurwerk wel leuk vindt: Roland had knalzakjes en meneer schaterde het uit! Ivm zijn slechte slaappatroon hebben we besloten vanavond gewoon thuis te blijven en oud en nieuw met zn drietjes (en de onvermijdelijke buren.. ;-)) te vieren.

No comments:

Post a Comment