Saturday, November 19, 2005

Hoera! We hebben een tandje!

Eindelijk is het eerste tandje door. Hij heeft er wat moeite mee gehad, maar nu is ie er. Onder, links. Hij maakt er ook al meteen gebruik van door de kinderkoekjes erop stuk te raspen. Geweldig gezicht. Het is wel een praktische vent; ziet direct de voordelen en is ook meteen vergeten hoeveel moeite het kostte om 'm te krijgen.
Vorige week had hij er verschrikkelijk veel last van. Enorme rode billen, rode wangen, slecht slapen. We hebben uiteindelijk maizena erop gedaan en dat werkte geweldig. Konden wij ook weer een beetje slapen.
Mette ontdekte de tand.. ik dacht dat hij boven zou komen (daar zitten ze ook al klaar). Ze stak per ongeluk haar vinger in zijn mond en het was raak! Ze gilde het uit: "ik voel een tand!"
Helemaal trots dat zij hem had ontdekt. En terecht! Zo, nog even wachten tot die tand iets verder is en dan krijgt hij appel. Die kun je perfect raspen op zo'n tandje.

1 comment:

  1. Rode wangen, slecht slapen?? Dat hebben wij hier ook. Zal een tandje dan de oorzaak zijn van slapeloze nachten en niet dat véél te grote ledikant (zie mijn mailtje)?? Nog maar even wachten met de pap-alternatieven dan en z'n tandvlees goed in de gaten houden!

    ReplyDelete