Friday, October 23, 2009

Gillen

Bolletje is de liefste, zoetste, vrolijkste baby die je je maar kan indenken. Kan zichzelf prima vermaken in de box, of op een kleedje met blokken. Hij is prima gezelschap tijdens een wandelingetje of diner. Hij kletst in babytaal heerlijk met je mee en als hij in een goed humeur is dan stroomt zijn hartje over van liefde en bedekt hij je met heerlijk natte baby-kusjes (met open mond).
Maar soms.. heel soms komt zijn woeste kant boven. Bijvoorbeeld als je hem zijn pyama aantrekt, zijn tanden probeert te poetsen, af te drogen of als je hem in bed legt en hij daar net even geen zin in heeft. Of -zoals je hieronder kunt zien- hem probeert zijn ijsje af te pakken.
Dan gaat het alarm af. En hoe. Ik heb het niet over een beetje schreeuwen, ik heb het ook niet over een droevig tranendal. Ik heb het over een woest gegil. Heel hoog en vooral heel hard. Na het schrijven van dit artikel hebben wij een decibelmeter in huis en we besloten eens te meten hoe hard heel hard is. 120 decibel haalt meneer met gemak.



4 comments:

  1. Anonymous10:59 AM

    Do-not-touch-my- icecream!

    Tijn!

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:45 PM

    Ja, maar eigenlijk was het my-icecream!

    Kusje!
    Jezusje

    ReplyDelete
  3. Acvh, zoals de meneer van Hasbro in het artikel al zegt "Een krijsend kind maakt meer lawaai dan het speelgoed " ;-)

    Goed zo, Hozebol! Verdedig je territorium!

    ReplyDelete
  4. Binnenkort eens afspreken om dit zelf te ervaren? Denk dat die van ons halverwege komt, maar dat moeten we maar eens live testen. Overigens vier ik morgen (zaterdag) mijn verjaardagsfeestje, dus als jullie zin en oppas hebben... Kadijk 17 in Heemskerk, vanaf een uurtje of 9. Kus

    ReplyDelete