Sunday, March 14, 2010

Heineken roeivierkamp 2010

Gisteren was de eerste dag van de Heineken roeivierkamp. De halve winter heb ik getraind om deze wedstrijd te kunnen varen, zonder flauw te vallen. De andere helft van de winter konden we niet trainen omdat de Amstel was dichtgevroren.
Gisteren was het zover. De eerste dag (van 2) waarop de eerste twee afstanden mochten varen. De 2500 meter (vanaf de Rozenoordbrug naar de Berlagebrug) en de sprint van 250 meter tussen de Ceintuurbaanbrug en de Berlagebrug.
De eerste afstand ging redelijk; we werden vijfde. Maar de sprint ging erg goed: we wonnen dik. In het totaalklassement staan we nu 2e en we moeten 9 seconden goed maken op de nr twee om de hele vierkamp te winnen. En dat gaan we vandaag doen. Reken maar!

Update: helaas.. niet gelukt om die negen seconden goed te maken. Derde op de lange afstand, tweede in het totaalklassement. Volgende week The Head of the River (op de Amstel), dan proberen we het weer.

Zonder het te weten werden we gebruikt voor een videoproject en alle acties van gisteren zijn vastgelegd. Ik ben de derde vanaf de voorpunt en mijn zus zit op de tweede plek. Kijk en huiver.




4 comments:

  1. Anonymous11:44 AM

    Yes girls go for it.

    kus Steffie

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:58 PM

    Hoe cool is dat zeg!

    Patries

    ReplyDelete
  3. Wooooooow! Wat ziet dat er gaaaaf uit!

    (en vermoeiend, ook nog...)

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:52 PM

    Hallo daar,

    Jullie zijn goed fanatiek hoor! Ziet er flitsend uit.

    groetjes
    Petra

    ReplyDelete