Friday, February 08, 2008

Eindelijk wintersport foto's!!

Grote computer nog steeds stuk, dus ff snel bloggen is lastig. Om foto's te plaatsen al helemaal. Maar nu is Roland er niet en is het gelukt om de hand te leggen op de laptop waar ook de vakantiefoto's tijdelijk op staan.

Het was heerlijk!! Pluk is 1 ochtend naar de marmotten geweest om te leren skien, maar dat was geen succes. Hij snapte er niets van. Duidelijk nog te jong. Wel mega-cool was het sleeen. "Whieeeeee, daar gaan we!!!!" Of: "Whieeeeee we gaan hard!!". Ook een succes was de ingesneeuwde speeltuin. Lekker met sneeuw gooien, op het schip spelen of gewoon verstoppertje.

Het gebied (l'Espace Killy) was perfect. Voor elke niveau skier een leuke piste en alles binnen een uur te bereiken, wat handig was als de oppasser ergens naar toe moest komen na de wisseling van de wacht. Condities waren ook fantastisch. Zon-zon-zon. 30 cm verse sneeuw op dinsdag en toen weer zon-zon-zon. Geen momentje ijs- of pap-pistes.

Accomodaties waren ook geweldig. We hadden een 4 persoons en een 6 persoons appartement dat op dezelfde etage lag. Leven in het 6 persoons appartement en slapen in het 4 persoons. Samen met zus en lief. Lekker rustig, voldoende privacy en toch gezellig. Kortom: vakantie helemaal geslaagd.. en nu al weer twee weken terug.. gatsie!

Hieronder de fotos.

Mijn mama op de skies (werd ook nog 60 deze vakantie)

Jos, ik en de Mont Blanc

Dollen voor het slapengaan. Pluk de acrobaat.
Pluk op skies (jawel, hij heeft het echt geprobeerd)
Kiekeboe!

1 seconde voor ik ingepeperd werd
Zijn mn skischoenen niet COOL?
Op de gletsjer (Lief, Zus en Jos)
In de lift (Lief, Jos en ik)
Bij les Marmottons... geen succes.

1 comment:

  1. Anonymous5:20 PM

    Goed om te zien dat jullie een leuke, gezellige, sneeuwrijke vakantie hebben gehad. Geweldig! (ben gewoon jaloers). Volgens mij gaan jullie volgend jaar weer!

    xx
    Petra

    ReplyDelete