Monday, April 02, 2007

Zus weg?

Mn zus gaat t huis uit! Ze was natuurlijk al jaren het 'ouderlijk huis' uit, maar nu gaat ze ook ons huis uit. Het wordt een huisje op de middenweg, dus nog altijd op kruip-afstand. Natuurlijk is het hoog tijd voor een echt huis, ipv op kamers bij je zus. Ik gun het haar en haar lief natuurlijk van harte. Maar toch; ze woont straks niet meer boven mijn hoofd...
Wordt voor Pluks ook wennen. Hij heeft het altijd over 'Mette Boven'. Hoe vertel ik hem dat het straks 'Mette Middenweg' is?

En toch is het ook een beetje spannend. Wij krijgen er een hele verdieping bij. 50% extra ruimte. Kwestie van een muurtje breken. Wat een luxe! 3 extra kamers, een toilet en douche , een keuken en een balkonnetje dat het langste zon heeft van de hele straat. Gaaf!


-En dan hier nog wat foto's, gemaakt op Marcels verjaardag (met mn nieuwe telefoon met goeie camera).


1 comment:

  1. Anonymous11:19 AM

    Wat heerlijk voor jullie een hele verdieping er bij, kun je nog eens verstoppertje spelen in je eigen huis. Maar toch je zal je zusje wel missen, niet meer even bij elkaar naar binnen lopen om even bij te kletsen. Als je nu naar haar toe gaat is het echt op visite.
    Kusjes Oma Steffie

    ReplyDelete