Saturday, April 07, 2007

Paashaas Petra

We mochten ook komen bij het paaseieren zoeken! Vriendin Petra (oud-collega Telegraaf) is eens per jaar Zwarte Piet en laat zich ook eens per jaar in een Paashaaspak hijsen voor de paasviering voor de kinderen van de Telegraaf werknemers.
Op een het prachtige landgoed Beeckestijn worden heel veel paaseitjes verstopt en dan mogen de kinderen zoeken.
Tristan vond het prachtig. Wat een avontuur! Jammer dat de Paashaas een beetje te spannend was: "Paashaas eng". Later trok dat wel een beetje bij: "Bobo, konijntje". Ik: "ja, hij lijkt wel een beetje op Bobo" (de Bobo-website is al tijden te gek en hij heeft inmiddels ook een abonnement op het tijdschrift). Maar op mijn vraag of hij de paashaas even wilde aaien was het stellige antwoord: "Neeeheee!"
We hadden uiteindelijk 7 eitjes te pakken, een kopje koffie met plakje cake en even lekker bijkletsen met Patries, Iza, Tim en hun oma. De eitjes mocht je ruilen voor een zakje met een chocolade paashaas. En dat was helemaal goed: "Slokkaka koekjes!"

1 comment:

  1. Anonymous1:46 AM

    Hallo Nienke en Tristan,

    het was erg leuk dat jullie bij mij paaseieren kwamen zoeken. Enne in plaats van Paaskonijn, eh Paashaas wil ik best Bobo konijn zijn.

    kus
    Petra

    ReplyDelete