Friday, July 17, 2009

En nog groot nieuws

Pluk heeft zijn jamjam aan de kant gegooid. De jamjam is -voor iedereen die het niet weet- zijn speen. Eindelijk zijn we van dat ding af! Wilde het met Sinterklaas al doen, maar toen ging hij net naar boven verhuizen, in januari kreeg hij een broertje en eind april ging hij naar school. Teveel in het leven van een klein jongetje om dan ook nog je sabbelding aan de kant te mikken. Maar dat kwam een week of twee geleden dus helemaal vanzelf.

Maar nu vindt hij het kennelijke wel helemaal welletjes met het kleine jongetjes gebeuren.. vandaag heeft hij zijn nachtluier ook aan de kant gemikt. as we speak ligt hij te slapen zonder luier. Spannend!! Nu moeten we morgen alweer langs de speelgoed winkel.

Kleine plukkies worden echt groot.

Vakantie voor kleuters, dubbel tempo voor moeders

Oke, daar hebben die moeders het dus over als ze zeggen dat ze druk zijn omdat hun kind de hele dag thuis in de vakantie. Dat was voor we naar school gingen natuurlijk altijd zo, maar het lijkt wel of het nu echt drukker is.
Vandaar ook dit korte blogje:
Kleuter is thuis. Het is druk. Hij wil aandacht en er moeten dingen worden ondernomen. Vandaag gaan we bijvoorbeeld naar de kinderkapper en naar Ikea.
Tussen de perikelen door voed ik een baby en breng hem naar bed.
Daaromheen ben ik aan het werk, druk met sporten (Yes, al 3 kilo kwijt... eindelijk.. nog maar 10 te gaan) en als het weer het even toelaat zit ik in het zonnetje. Vandaag regent het en dus heb ik even tijd voor een blogje.
Maar nu weer opschieten, want de kapper wacht niet.
Voor de lieve lezertjes hieronder een paar fotootjes..

Vrolijk Bolletje

Bolletje met tong

Bolletje blaast bellen