Wednesday, November 05, 2008

Wie is dat koddige ventje?

Omdat het bij Pluk zo'n speciale ervaring was wilde we ook bij baby 2 een pret-echo laten maken. Dat is toch heel anders dan even 10 minuten kijken of alles goed is zoals bij de screeningsecho gebeurt. Een 3 dimensionale echo en de dvd gaat mee naar huis, inc. foto's en film. Een film van je ongeboren kind waarop jekunt zien hoe hij in je buik leeft is best byzonder. De a.s. oma's waren natuurlijk mee en ook Zus was rete-nieuwsgierig. Het werd dus een echt vrouwen-en vader-uitje.
Flur lag er een stuk beter bij dan Pluk destijds. Fier met zijn hoofd omhoog en zn voeten in zn gezicht. Alleen dat al: hoe krijg je het voor elkaar om je voeten in je gezicht te leggen..
Dr Papa (nee, die naam is geen grapje) is een geweldige vent! Hij kon zien dat alles prima was. Een gezonde bonk van een baby groeit er in mijn buik. Hart helemaal oke, vingers, tenen, hij kon geen onregelmatigheden ontdekken. Altijd prettig om te horen. Nogmaals duidelijk een piemel in beeld gezien.. nee, dit wordt echt geen meisje.
Het enige dat opvallend was, was dat de maten meer pasten bij een baby van 31 weken.. en ik ben pas 30 weken.. help?


Baby met voet in zijn gezicht

Een lachje

Wat een koddig ventje..

Kijk die oma's genieten..