Sunday, June 29, 2008

Weer terug

Na 3 weken stilte en heerlijke vakantie, zijn we gisterenavond weer thuis gekomen.
Het was heerlijk. Kroaties was wederom onze bestemming en we hebben genoten. Na de eerste week een dag of wat minder goed weer te hebben gehad kregen we de tweede en derde week een stevige hittegolf voor onze kiezen. 39C hebben we gezien op de thermometer in de schaduw. Gelukkig stond onze tent op (letterlijk) steenworp afstand van het strand en konden we gemakkelijk afkoelen in de zee.
De eerste week hebben we in de buurt van Zadar op een kleine camping gestaan. Erg mooi, maar veel Nederlanders. De tweede en derde week zijn we terug gekomen op onze bestemming van vorig jaar: het eiland Rab (foto's vorig jaar 1, 2 en 3). Omdat het hoogseizoen nog moet beginnen was het er heerlijk rustig en konden we dus aan het strand kamperen.
We hebben genoten!! Lekker gegeten, enorm bruin geworden, 6 boeken gelezen en heerlijk ontspannen.

Foto's volgen snel!!

Monday, June 02, 2008

Video journalistje spelen op Pinkpop

Dit weekend was het Pinkpop. Samen met de videostagiare op mijn werk hadden we bedacht dat het leuk zou zijn om een reportage te maken.. (hehe)
En we mochten! Geweldige dag gehad. Drie interviews met (semi) bekende nederlanders gehad en natuurlijk de bezoekers zelf gepeild.

Totaal gesloopt aan het einde.
zie hier het resultaat: