Thursday, January 17, 2008

We zijn een weekje met vakantie!

Zijn een weekje met wintersport. Tignes le Lac in Frankrijk. Hier zitten we. En zo is het weer.
Alles is gepakt. Morgen vroeg weg.
Ga mn best doen mooie foto's te maken en snel (uch) te posten.

Toedeloe!
:-)

Tuesday, January 08, 2008

gemist?

Een gewone dag:

Ik moest even met Zus de stad in. Lief haalde Pluk op van de creche. Rond zes uur waren we weer thuis. Toen ik de deur open deed stak een stralend kereltje (met weer eens last van pusogen) zijn hoofd om de hoek van de kamer.
Met open armpjes rende hij op me af. Een dikke-dikke knuffel en kus.

"Ik heb jou gemist, mama!"

"Ik jou ook mijn schat"

*zucht*

Monday, January 07, 2008

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Als eerste: allemaal een heel gelukkig en gezond 2008 gewenst!

Computer is nog steeds stuk, dus helaas nog steeds geen foto's en ook nog geen vrolijke kaartjes, want het lukt niet om het adressenbestand te organiseren en te printen.
En daar baal ik van, want had natuurlijk een vrolijk verslag van de vrolijke feestdagen willen tikken...
Eerlijk? ik ben blij dat het er weer op zit.
Natuurlijk is het gezellig om met zn alleen een hapje te eten en te dinken en lekker warm binnen te zitten als het buiten guur en koud is. Maar heb op 1 januari echt het gevoel dat ik overal een overdosis van heb gehad. Zowel het eten en drinken als de liefhebbende familie. Pluk was natuurlijk ook helemaal uit zn ritme, ik ook (kon zelfs geen tijd meer vinden voor een kort blogje) en tot overmaat van ramp had ook de klok het begeven (hoevaak ik niet te laat ben gekomen de laatste weken).
Maar het zit er weer op, we kunnen weer met een schone lei beginnen. En daar ben ik wel aan toe. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Het was wel klaar met het oude jaar..
Wist je trouwens dat Pluk gek is op vuurwerk? Hij genoot van het middernachtelijke avontuur. Trillent van opwinding keken we samen uit het raam naar de honderduizendklapper die -zoals gebruikelijk- onder zijn raam werd afgestoken. En gieren van het lachen toen hij zelf voor het eerst knalerwten mocht afsteken (oke, stukgooien of op stampen dus). Ik vrees voor de toekomst... zeker omdat ik zelf als de dood ben voor vuurwerk..

Tussen alle feestdagen, maaltijden en champagne door was er nog wel een heel speciaal momentje. Lief en ik zijn samen 3 dagen naar Parijs geweest. Toujour d'amour! Dat was erg genieten. Donderdag na kerst (derde kerstdag) met de auto heengereden en zaterdag weer terug. Pluk uit logeren bij mijn ouders. Genoten hebben we! Nog meer eten, nog veel meer drinken, zelfs een beetje uitslapen en weer nieuwe dingen ontdekt. Wist je bijvoorbeeld dat in het LaFayette (reusachtig warenhuis) alleen de champagne in de champagnebar te betalen is? En dat die naast de instore-shop van Jean Paul Gaulier zit? Kortom decadentie ten top.
Ben nu wel 10 kilo zwaarder en mn portemonnaie eenzelfde gewicht lichter... maar het was het waard!

Ik vrees dat het nog wel even duurt voor ik weer beschikking kan hebben over foto's, dus tot die tijd zal ik beeldend verslag moeten doen van de dingen die komen gaan. Een wintersportvakantie bijv. Volgende week donderdag alweer vertrekken.. oei! Dat klinkt dichtbij.. en ik moet nog zoveel organiseren..
wish me luck...