Wednesday, April 26, 2006

Bijna 1

Zaterdag is het zo ver. Dan is het alweer een jaar geleden dat ik moeder werd. Het lijkt nog zo kort geleden. Kan echt niet geloven dat een jaar zo snel voorbij kan gaan. Als kind leek het een eeuwigheid tot je volgende verjaardag.
Nu lijkt mijn bavalling pas een week geleden...
Maar goed, ook nu zijn de voorbereidingen in volle gang: taart besteld, slingers aangeschaft en de hapjes in voorbereiding. Spannend: dit wordt ons eerste eigen kinderfeestje.
Ik was geheel onvoorbereid: vragen als "heb ik wel genoeg balonnen" en " wat moet hij uitdelen op de creche" komen opeens beklemmend op je af.
Maar ik denk dat ik alles onder controle heb. Hoewel: hij krijgt een sesamstraat-taart.. maar van sesamstraat heeft hij nog nooit gehoord. Net is door opa zijn eerste kadootje naar binnen gedragen. Zo groot dat ik amper nog door de deur kan. Ik hou mijn hart vast..
Maar voor de trouwe blog-bezoekers:
komt dat zien: kinderfeestje op de jennerstraat. Op 29 april (verplaatsen ze gewoon koninginnendag naar Tristans verjaardag..) in de tuin, als de zon schijnt. Stuur even een mailtje op nienke@post.com, dan zorg ik voor genoeg taart.
En wens me sterkte.

Nienke

Wednesday, April 19, 2006

Ruimteruissssss

ssssshhh.. wat is het stil hier he..
goed luisteren:

dan hoor je nietsss


Goed, genoeg geluisterd, nu weer kletsen.
Ik kreeg van behoorlijk wat mensen 'kwaaie' opmerkingen dat het zo stil was op het blog. Daaruit blijkt dat er kennelijk mensen zijn die het leuk vinden om te lezen wat er in mijn armzalige leventje gebeurd.. en natuurlijk vooral wat er met Tristan gebeurd. Ik dacht dat ik hier gewoon een beetje in de ruimte aan het kletsen was, maar niets blijkt minder waar.

Vandaar bij deze: nieuw leven.. in mijn blog dan.

Een korte samenvatting van wat er gaande is in ons leventje;
Roland was had er genoeg van en heeft een maandje thuis gezeten om uit te rusten. Dat was natuurlijk best gezellig, maar gooide ook mijn hele ritme overhoop. Ipv dat ik meer tijd had, bleven er dingen liggen. Nu hij langzaam weer aan de slag gaat merk ik dat ik ook weer aan dingen toe kom. Zoals mn blog updaten.. ;-)

Wintersport: was helemaal tegek-gaaf-geweldig! Met de hele familie lekker buiten, prachtig weer, zeer goede sneeuwcondities en vooral de kok was een aanwinst. Die kregen we erbij omdat het half pension in een nabij gelegen hotel niet door kon gaan ivm een verbouwing. Leuke gozer die 's morgens een ontbijtje maaktje ('wil je je eitje gekookt of gebakken..') en 's avonds, terwijl wij met een glaasje in de zon zaten, een 3 gangen maaltijd voor ons klaar maakte. Hij dekte de tafel, riumde af en zette zelfs de vaatwasser aan. Beter kon het niet.

En dan natuurlijk onze pluk: daar is beweging in gekomen.. Kruipen is definitef van de baan: zittend op je billen kun je veel beter door de kamer schuiven. Heb je je handen vrij, goed overzicht en het gaat verdomde hard. erg grappig om te zien en voor de fans: hier een filmpje..

Verder het beste nieuws voor het laatste bewaart: de website is ook vernieuwd: zo'n 50 nieuwe foto's op www.tristanmerlijn.nl.

Heel veel kijk plezier!